Apple watch

Gepubliceerd door Kristel op

Bij Careyn zijn we (de voorfase van) een experiment met de Apple Watch gestart. Voordat we het experiment gingen starten zijn we begonnen met een kleine test. Dit hebben we gedaan omdat de ECG functie van de Apple Watch een moeilijke techniek is en omdat we nog niet precies wisten hoe het ging werken en wat we hiermee wilde bereiken. We konden op die manier de eerste problemen waar we tegenaan liepen gelijk oplossen. Een voordeel hiervan is dat je nog niet alle mensen met de moeilijke techniek belast. Op deze manier kun je achterhalen wat goed werkt om zo de juiste briefing te geven op het moment dat het experiment daadwerkelijk start.

Het experiment is in de voorfase gestrand. De verschillende doelen die we hadden konden niet bereikt worden met de Apple Watch.

Doordat we voorafgaand aan het experiment goede doelen hebben gesteld en hebben gekeken of er daadwerkelijk een probleem werd opgelost zijn we niet zomaar begonnen met experimenteren en is dit juist een waardevolle les. Op deze manier hebben we ook geen energie en tijd van de zorgmedewerkers gevraagd en kunnen we verder gaan kijken naar een eventueel knelpunt en innovatie die wel impact kan maken.