Deelnemen aan het Innovatielab

Start een verbeterlab binnen jouw organisatie!

Wat doen we?

 

Praktisch

We werken bottom-up, vanuit de behoeften van de medewerkers. We trainen en adviseren zo dat de veranderaars de volgende dag in hun eigen werk aan de slag kunnen.

Laagdrempelig

We vertalen theorieën als design thinking naar een taal die iedereen begrijpt. We begeleiden veranderaars persoonlijk en in kleine groepjes van max. 5 personen. En we zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies.

Maatwerk

We bieden geen standaardtraining, maar leren de situatie van de organisatie én van de veranderaars kennen en passen ons daaraan aan. We laten onze begeleiding meebewegen met de ontwikkelingen in de organisatie en schalen af wanneer mogelijk (en op wanneer nodig).

Verandervaardigheden

We focussen op het signaleren en begeleiden van enthousiaste medewerkers die zelf aan de slag willen in hun context. Zij zijn onze veranderaars. We bieden de veranderaars kennis, vaardigheden en tools. Ze gaan zelf aan de slag met het verbeteren van processen, soms aangevuld met technologie. We stimuleren veranderaars om door te groeien in verdiepingsniveau.

Toekomstgericht

We beginnen in de Verbeterlabs met kleine (proces)veranderingen, om eerst een verandercultuur te creëren en daarna door te groeien naar grotere innovaties. We denken continu vijf stappen vooruit en helpen bij ‘het organiseren van innovatie op een manier die bij de organisatie past.

“Mijn collega’s vinden het fijn dat ik op deze nieuwe manier werk en het voelt alsof ik een kwaliteitsverpleegkundige 2.0 ben.”

Onze aanpak

 

Meedoen? 

Neem contact op met Marit Baaij