Gepubliceerd door Timme Hovinga op

Als innovatielab organiseren we verschillende soorten sessies. Van werksessie tot inspiratiesessie. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor de aangesloten organisaties. We organiseren sessies voor specifieke doelgroepen, maar ook sessies voor iedereen die enthousiast is en aan de slag wil met innovatie. Werk je niet bij een van de aangesloten organisaties maar ben je toch geïnteresseerd in een van de bijeenkomsten? Wil je je aanmelden voor een bijeenkomst of heb je een idee voor een sessie? Stuur dan een mail naar timme@conforte.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WORDT VERPLAATST: Groepsdynamica en A.I transformeren het zorglandschap

april 3 @ 14:00 - 16:00

“De duivelsdriehoek tijd – geld – kwaliteit gericht op de client”

Een goede balans vinden tussen de drie elementen van deze driehoek begint met het meten van de individuele én gezamenlijke wensen van cliënten. Alleen wie de steeds veranderende zorgvraag goed kent, kan daarop tijdig anticiperen. Het schept de basis voor de inzet van een team medewerkers met de juiste expertise waarbij persoonsgerichte zorg in het primair proces tot uiting kan komen.

Maar hoe breng je dit gegeven nu naar de directe praktijk? 

Hoe richt je een goede ondersteunende omgeving in voor een afdeling of groep cliënten waar persoonsgerichtezorg tot zijn recht kan komen?  Is het huidige sturingsmechanisme met de bijhorende begrotingstools wel afdoende om een team zorgmedewerkers in staat te stellen persoonsgerichtezorg op een afdeling of woongroep vorm te geven?   

De continue zoektocht naar het centraal kunnen stellen van de clientvraag als inrichtingsvraagstuk in de dagelijkse praktijk brengt het zorgproces vaak in verwarring. Het lukt ons slechts deels om het juiste expertiseniveau af te stemmen op de betreffende zorgvraag. 

Is BI en Advance Analytics hierbij de oplossing? 

Kan door integratie met het eigen ECD, HIS en overige relevante systemen met BI en Advanced Analytics een oplossing worden gevonden in het opstellen van een persoonsgerichte groepsdagstructuur?

Dido, doen in de ouderenzorg, Esculine en Conforte Innovatielab gaan graag met u in gesprek om te onderzoeken of het centraal stellen van de groepswensen van bewoners leidt tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere inrichting van het primaire zorgproces. 

EscuLine is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van Business Intelligence (BI) en machine learning toepassingen voor de zorg met als doel om de in uw organisatie aanwezige gegevens als kennis te kunnen gebruiken voor een betere aansturing van uw bedrijfsprocessen. Gegevens moeten hiervoor worden verzameld, omgezet en geanalyseerd worden om uiteindelijk te zorgen voor inzicht in verbetermogelijkheden en tijdsbesparing.

Gegevens

Datum:
april 3
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Rotterdam Science Tower

Organisator

Conforte Innovatielab