Als innovatielab organiseren we verschillende soorten sessies. Van werksessie tot inspiratiesessie. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor de aangesloten organisaties. We organiseren sessies voor specifieke doelgroepen, maar ook sessies voor iedereen die enthousiast is en aan de slag wil met innovatie. Werk je niet bij een van de aangesloten organisaties maar ben je toch geïnteresseerd in een van de bijeenkomsten? Wil je je aanmelden voor een bijeenkomst, registreer je dan via de link in het bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie: Mobiel leren op de werkvloer

11 februari 2021 @ 14:00 - 15:30

Lelie zorggroep wilde Infectiepreventie en Handhygiëne weer top of mind maken, voor zowel intra- als voor de extra muraal werkenden. Handhygiëne was altijd al belangrijk maar in het licht van de coronacrisis urgenter dan ooit.

Informatie rondom infectiepreventie en handhygiëne is al bekend en beschikbaar. Toch zijn de laatste richtlijnen niet altijd eenvoudig te vinden op het moment dat het nodig is.

In de zoektocht naar een oplossing om belangrijke informatie op een duurzame manier dichtbij de medewerkers te krijgen, en ze ook aan te sporen tot actie, kwam Primio van Dio Agency in beeld.

Met de Primio app kunnen eenvoudig korte, mobiele kennismodules aangeboden worden. Met pushberichten wordt iedereen op de hoogte gesteld van actuele updates.

De afgelopen maanden hebben we een succesvolle pilot gedraaid, en in deze kennissessie willen we jullie daar graag meer over vertellen.

Je kunt je aanmelden voor de digitale sessie via deze link.

Gegevens

Datum:
11 februari 2021
Tijd:
14:00 - 15:30

Locatie

digitaal

Organisator

Conforte Innovatielab