Als innovatielab organiseren we verschillende soorten sessies. Van werksessie tot inspiratiesessie. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor de aangesloten organisaties. We organiseren sessies voor specifieke doelgroepen, maar ook sessies voor iedereen die enthousiast is en aan de slag wil met innovatie. Werk je niet bij een van de aangesloten organisaties maar ben je toch geïnteresseerd in een van de bijeenkomsten? Wil je je aanmelden voor een bijeenkomst, registreer je dan via de link in het bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie: Processen in de zorg robotiseren met software

25 januari 2021 @ 14:00 - 15:30

Ook in de ouderenzorg zijn steeds meer processen afhankelijk van IT systemen. Het invoeren van deze systemen is soms repetitief, verschillende systemen sluiten niet op elkaar aan de kans op fouten is groot bij handmatige invoer.

Het robotiseren van processen kan hierbij helpen. Software robots nemen digitale processen over waar herhaaldelijk menselijk handelen aan te pas komt. Denk aan het invoeren of verrijken van dossiers, declaratie van zorg maar ook het bewaken van voortgang op dossiers.

Op dinsdag 25 januari organiseren we een digitale kennissessie met de mensen achter Node1, leverancier van dit soort oplossingen. Tijdens de sessie wordt het idee achter Robotic Process Autmation (RPA) toegelicht en kijken we waar toepassingsgebieden in onze context liggen.

Deze sessie is gericht op medewerkers van instellingen die met IT en automatisering bezig zijn en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor verbetertrajecten (bijvoorbeeld leantrajecten).

Wil je hier ook bij zijn? Meld je aan voor deze digitale sessie via deze link.

Gegevens

Datum:
25 januari 2021
Tijd:
14:00 - 15:30

Locatie

digitaal