Innovatielab Impactprijs 2021

Bij het Conforte Innovatielab zijn we trots op alle successen en impact die we samen hebben gemaakt met de verschillende projecten. (Zorg)professionals hebben geleerd om eigenaarschap te nemen, zijn begonnen vanuit de dagelijkse processen en hebben de behoeftes in kaart gebracht. Die zorgde voor een passende oplossing bij het probleem. Samen zijn we echt gaan verbeteren en innoveren.

Hiermee maken de (zorg)professionals impact op het zorgproces en om deze impact de aandacht te geven die het verdient is er de Innovatielab Impactprijs 2021. Uit 11 verschillende projecten zijn er 3 genomineerd die op hun eigen manier impact hebben gemaakt op het zorgproces. In een korte pitch vertellen de (zorg)professionals meer over hun project en wat het betekent voor het zorgproces.

Winnaar binnenkort bekend

Van 26 juli t/m 6 september kon je jouw stem uitbrengen op één van de drie projecten, die volgens jou de meeste impact heeft gemaakt. Inmiddels is bij ons de winnaar bekend, dit maken we binnenkort bekend! Bekijk hieronder de pitches en projecten van de genomineerde.

Ideale dag Sonneburgh – Hanneke Verschoor

Hoe kunnen we de ideale dag terug halen zodat medewerkers met een glimlach naar huis gaan?

Speech to text Aafje – Vice Alvarez

Hoe kunnen we snel kwalitatieve notities maken tijdens het lopen van routes?

Intra- en extramurale zorg samen Lelie zorggroep – Marit Baaij

Hoe kan de cliënt steeds vaker en langer thuis wonen?