Binnen het Conforte Innovatielab doen we experimenten bij verschillende organisaties. We zijn continue op zoek naar hoe we zo effectief mogelijk kunnen experimenteren op een manier die voor zoveel mogelijk organisaties waardevol is. Daarom hebben we een experimenten handboek ontwikkeld, samen met Maker St.

In dit handboek staat alles wat je moet weten voor het opzetten en uitvoeren van een experiment. Zodat jij samen met het betrokken team de oplossingen uiteindelijk kunt gaan doorvoeren. Hoofdstuk voor hoofdstuk leer je hoe je een experiment opzet, uitvoert en verwerkt.

Wil je zelf aan de slag met het doen van een experiment? Dan helpt het handboek je met het stellen van de goede vragen en het volgen van een goed proces.

Ben jij een echte professional en wil je graag zelf per situatie inschatten welke templates je gaat inzetten? Kijk dan hier in ons handboek “Innoveren, zelf aan de slag”. Zo kun jij als een echte professional innoveren! Heb je vragen over het handboek? Neem contact met ons op!