Gepubliceerd door Wilma van der Leeuw op

Als innovatielab organiseren we verschillende soorten sessies. Van werksessie tot inspiratiesessie. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor de aangesloten organisaties. We organiseren sessies voor specifieke doelgroepen, maar ook sessies voor iedereen die enthousiast is en aan de slag wil met innovatie. Werk je niet bij een van de aangesloten organisaties maar ben je toch geïnteresseerd in een van de bijeenkomsten? Wil je je aanmelden voor een bijeenkomst, registreer je dan via de link in het bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiesessie: Samen met de zorgprofessional en de organisatie visie innoveren

november 12 @ 13:00 - 15:30

Het woord innoveren is vaak lastig, veelal denken we aan technologie. Maar onbewust innoveren we al veel, namelijk proces veranderingen. Wat we vaak tegenkomen is de vraag, hoe kun je nou samen met de zorgprofessionals innoveren? Je weet precies waar de kans gebieden liggen maar wilt graag dat ze zelf de knelpunten gaan voelen en daaraan willen werken.

We delen graag met je hoe je de afdeling mee neemt bij het ophalen van knelpunten. Welke tools en methodes je daarbij kunt gebruiken en hoe je de zorgprofessional eigenaar laat zijn. Daarnaast is het vaak van belang dat als je innoveert het ook nog aansluit bij je jaarplan/kwaliteitsplan of de organisatie visie. Hier gaan we je tips in geven.

Wil je bij deze sessie aanwezig zijn? Meld je aan via deze link.

Gegevens

Datum:
november 12
Tijd:
13:00 - 15:30

Locatie

digitaal

Organisator

Conforte Innovatielab