Als innovatielab organiseren we verschillende soorten sessies. Van werksessie tot inspiratiesessie. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor de aangesloten organisaties. We organiseren sessies voor specifieke doelgroepen, maar ook sessies voor iedereen die enthousiast is en aan de slag wil met innovatie. Werk je niet bij een van de aangesloten organisaties maar ben je toch geïnteresseerd in een van de bijeenkomsten? Wil je je aanmelden voor een bijeenkomst, registreer je dan via de link in het bericht.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiesessie: welke relevante lessen leer je van innoveren in de tuinbouw? 

15 april 2021 @ 15:00 - 17:00

Hoe krijg je een oudere groep gebruikers mee in de nieuwe wereld? Hoe creëer je het beste klimaat? Hoe digitaliseren we onze processen zoveel mogelijk en wat voor waarde levert dat op? Dat zijn vragen die je waarschijnlijk bekend voorkomen, toch gaan ze in dit geval over innovatie in de tuinbouw.

Op het eerste oog lijken ouderenzorg innovatie en tuinbouw innovatie misschien niets met elkaar te maken te hebben maar er zijn zeker relevante lessen uit te leren. Op 15 april komt Timme Hovinga tijdens een inspiratiesessie vertellen wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen innovatie in de beide domeinen en waar ze van elkaar kunnen leren.

Deelnemen aan deze sessie? Meld je aan via deze link.

Gegevens

Datum:
15 april 2021
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

digitaal

Organisator

Conforte Innovatielab