Het team

Wilma – Programmamanager

Wilma komt uit de themaparken industrie, wat handig is omdat ze veel van beleven en intrinsieke motivatie weet. Daarom kan ze de organisaties goed ondersteunen bij verbeteren en innoveren. Ze houdt continue in de gaten of de projecten binnen de lijnen van het programma lopen en wat de organisaties nodig hebben om te kunnen innoveren in hun eigen organisatie. Ze begeleidt de zorgprofessionals in dit proces zodat ze zelf trots zijn en eigenaar worden. Ze vindt het dan ook erg belangrijk dat wat het Innovatielab doet verduurzaamt en overgenomen wordt door de organisaties zelf. En daarom ontwikkeld ze gezamenlijk met leden van de organisaties nieuwe methodes en diensten zoals bijvoorbeeld het Verbeterlab zodat de zorgprofessionals en innovatiemedewerker zelf leren innoveren!

Neem contact op met Wilma: wilma@conforte.nl

Marit – Social designer

Marit helpt medewerkers in de zorg te ontdekken dat ze zelf kunnen veranderen. “Zo wordt het werken in de zorg nog leuker en werken we met elkaar aan de zorg van de toekomst.” Marit begeleidt organisaties in het opzetten van Verbeterlabs, zowel bij bestaande deelnemers van het Innovatielab als bij nieuwe organisaties.

Neem contact op met Marit: marit@conforte.nl

Silvana – Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker houdt Silvana zich bezig met het creëren van content voor LinkedIn, Instagram, nieuwsbrieven, de website en meer. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het communicatiebeleid.

Neem contact op met Silvana: silvana@conforte.nl