Team


Wilma – Programmamanager

Wilma komt uit de themaparken industrie, wat handig is omdat ze veel van beleven en intrinsieke motivatie weet. Daarom kan ze de organisaties goed ondersteunen bij verbeteren en innoveren. Ze houdt continue in de gaten of de projecten binnen de lijnen van het programma lopen en wat de organisaties nodig hebben om te kunnen innoveren in hun eigen organisatie. Ze begeleidt de zorgprofessionals in dit proces zodat ze zelf trots zijn en eigenaar worden. Ze vindt het dan ook erg belangrijk dat wat het Innovatielab doet verduurzaamt en overgenomen wordt door de organisaties zelf. En daarom ontwikkeld ze gezamenlijk met leden van de organisaties nieuwe methodes en diensten zoals bijvoorbeeld het Verbeterlab zodat de zorgprofessionals en innovatiemedewerker zelf leren innoveren!

Neem contact op met Wilma: wilma@conforte.nl

Silvana – Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker houdt Silvana zich bezig met het creëren van content voor LinkedIn, Instagram, nieuwsbrieven, de website en meer. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het communicatiebeleid. Silvana ondersteunt het Innovatielab part-time vanuit werkdelerschap bij deRotterdamseZorg.

Neem contact op met Silvana: silvana.heuvelink@derotterdamsezorg.nl


Willem Social designer

Door te inspireren, adviseren en begeleiden staat Willem de deelnemende organisaties bij in het doen van onderzoek naar problemen en behoeftes. Wanneer een behoefte goed in kaart is gebracht, zet Willem samen met de deelnemende organisaties een gericht experiment op om innovatieve oplossingen te testen. Hierbij helpt Willem als creatief strateeg om nieuwe perspectieven te vergaren en op andere manieren naar problemen en oplossingen te kijken.

Neem contact op met Willem:
willem@conforte.nlWillemijn – Innovatiespecialist

Willemijn is opgeleid als strategisch ontwerper een heeft ruim tien jaar ervaring met het faciliteren van innovatieprocessen. Creativiteit is haar expertise. In haar rol als innovatiespecialist begeleidt ze organisaties in de zoektocht naar het vinden van een oplossing voor complexe uitdagingen. Daarnaast draagt ze bij aan de ontwikkeling van reflectieve methoden die het ontwerpproces zo sterk maken. Willemijn werkt part-time bij het Innovatielab, ze werkt ook part-time bij de TU Delft als docent op de faculteit Industrieel Ontwerpen.

Neem contact op met Willemijn: willemijn@conforte.nl

Zie hier wie binnen jouw zorginstelling de contactpersoon is!