Het team

Wilma – Programmamanager

Wilma komt uit de themaparken industrie, wat handig is omdat ze veel van beleven en intrinsieke motivatie weet. Daarom kan ze de organisaties goed ondersteunen bij verbeteren en innoveren. Ze houdt continue in de gaten of de projecten binnen de lijnen van het programma lopen en wat de organisaties nodig hebben om te kunnen innoveren in hun eigen organisatie. Ze begeleidt de zorgprofessionals in dit proces zodat ze zelf trots zijn en eigenaar worden. Ze vindt het dan ook erg belangrijk dat wat het Innovatielab doet verduurzaamt en overgenomen wordt door de organisaties zelf. En daarom ontwikkeld ze gezamenlijk met leden van de organisaties nieuwe methodes en diensten zoals bijvoorbeeld het Verbeterlab zodat de zorgprofessionals en innovatiemedewerker zelf leren innoveren!

Neem contact op met Wilma: wilma@conforte.nl

Willem Social designer

Door te inspireren, adviseren en begeleiden staat Willem de deelnemende organisaties bij in het doen van onderzoek naar problemen en behoeftes. Wanneer een behoefte goed in kaart is gebracht, zet Willem samen met de deelnemende organisaties een gericht experiment op om innovatieve oplossingen te testen. Hierbij helpt Willem als creatief strateeg om nieuwe perspectieven te vergaren en op andere manieren naar problemen en oplossingen te kijken.

Neem contact op met Willem: willem@conforte.nl

Silvana – Communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker houdt Silvana zich bezig met het creëren van content voor LinkedIn, Instagram, nieuwsbrieven, de website en meer. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het communicatiebeleid. Silvana ondersteunt het Innovatielab part-time vanuit werkdelerschap bij deRotterdamseZorg.

Neem contact op met Silvana: silvana@conforte.nl

AnneSocial designer

Anne haar missie is om (zorg)professionals te inspireren en te laten zien dat we met creativiteit de zorg kunnen veranderen waar nodig is. Dit kan door ieder zijn stem te laten horen, aannames opzij te leggen, goed te onderzoeken wat de behoeftes en knelpunten zijn en te experimenteren. Echte positieve impact maak je niet door alleen te denken, maar vooral door samen te doen! Door open naar elkaar te zijn komen de echte wensen en behoeftes op tafel. Elke keer opnieuw kunnen we weer van elkaar leren. 

Neem contact op met Anne: anne@conforte.nl

Ameera – Stagiair social designer

Ameera is derdejaars student aan de opleiding mens en techniek, gezondheidszorg technologie, aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar stage periode maakt ze deel uit van het Innovatielab team. Ameera helpt deelnemende organisaties met het in kaart brengen van hun behoeftes en ondersteunt ze organisaties met het experimenteren van oplossingen voor de knelpunten.

Neem contact op met Ameera: ameera@conforte.nl